Städtjänster och flyttstäd i Norrtälje

Städtjänster i Norrtälje

När man anlitar oss på Jaca städ AB, så finns det möjligheter att erhålla hjälp inom ett flertal områden beträffande städning och dylik verksamhet. Vi hjälper bland annat till med städning i lägenheter, villor och garageutrymmen och på kontor och företag. Vi är med andra ord det ypperliga valet, då man vill ha hjälp med en städtjänst av ena eller andra slaget. Var smart och anlita oss, då du behöver få hjälp med städtjänster i Norrtälje med omnejd.

Flyttstäd i Norrtälje

Det som gör vårt företag relativt unikt är möjligheten att det förutom sedvanliga städtjänster även erbjuder tjänster inom flyttstäd i Norrtälje med omnejd. Våra medarbetare är verkligen skickliga inom detta område. De kan hjälpa till med det mesta som rör just flyttstädningar. Om det är någonting angående flyttstäd, som du vill ha mer information kring, så är det bara att slå oss en signal eller skicka oss ett mejl. Vi skall göra allt vi kan för att du skall få svar på dina eventuella frågor.

Vad erbjuder vi mera?

Förutom att hjälpa dig med behov av hem-, kontors- eller flyttstädning, så kan vi hjälpa dig som behöver hjälp med en kvalitativ fönsterputsning. Våra medarbetare arbetar målmedvetet och kvalitativt, men ändå effektivt. Detta gör vårt företag till ett ypperligt val, då man eftersträvar rena fönster.

Hur fungerar det?

Innan vi tar oss an ett uppdrag, vare sig det är ett stort eller ett litet sådant, så går vi igenom uppdraget med kunden i fråga. Vid det tillfället, så kan man som kund ställa eventuella frågor och påpeka eventuella missförstånd med mera. Om du är osäker på någonting inom vårt verksamhetsområde, så är det bara att du hör av dig till oss på Jaca städ, så skall vi göra vårt bästa för att du skall få svar på detta. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med någonting inom städning.

Det blir rent och snyggt